Barcelona har valgt å anke det røde kortet argentineren pådro seg søndag.
Det er Sport som melder dette. Det er også bekreftet på klubbens hjemmeside. På en pressekonferanse mandag formiddag skal visepresident, Jordi Mestre, fortalt pressen at klubben står bak Javier Mascherano.
Spilleren fikk rødt kort for angivelig å ha sendt en dose urimelige gloser i retning kamplederens assistent.

— Vi kommer til å anke det røde kortet og forsvare spilleren fordi hans intensjon ikke var å fornærme, fortalte Mestre på dagens pressekonferanse.

Visepresidenten var likevel ikke optimistisk med tanke på hva som skjedde med Gerard Piqué tidligere denne sesongen. Forsvareren fikk fire kamper for de stygge glosene han ga dommeren i kampen mot Athletic Bilbao i supercupen.

— Vi har ikke så mye håp med tanke på tidligere episoder. Vi anker likevel fordi det er vår rett, sa visepresidenten til det fremmøtte pressekorpset.

Ifølge assistentdommeren så har Mascherano snakket stygt om kjønnsorganet til moren hans. Luis Enrique forsvarer også Barca-spilleren, og sier at han bare bannet siden han var frustrert. Han sendte det ikke i retning dommeren.
Mange spillere banner når de blir frustrerte, så det blir spennende å se hvordan denne saken blir tolket av det spanske fotballforbundet.