Messi ble nylig intervjuet av Guillem Balague for Yahoo Sport. Der snakket de blant annet om skaden til argentineren.

Rar følelse

Dette var en veldig rar følelse, annerledes fra andre ganger jeg har komt i lignende dueller. Denne gangen visste jeg at jeg var skadet med en gang.

Jeg visste at jeg var skadet og at det var mer seriøst enn vanlige dueller.

Om spørsmål på hvordan han føler seg idag, gir Lionel Messi et utfyllende svar til reporteren.

Jeg fortsetter behandlingen og jeg er motivert til å komme tilbake. Å være skadet er virkelig den verste følelsen i verden for en sportsutøver. Men jeg aksepterte at jeg var skadet med en gang jeg fikk vite det. Det eneste jeg kan gjøre nå er å fokusere på å komme meg på fotballbanen igjen. Men det skjer ikke før jeg er 100% klar for det.

Bekymret

Messi visste at han var skadet med en gang. Han forteller at han var veldig bekymret i starten, men etter å ha fått diagnosen ble han roligere. Han forstod at det kom til å ta tid. Messi selv er ikke ivrig med å kommentere når han kommer tilbake, selv om det er ventet at han skal være tilbake innen 21.november 2015.

Så mye som jeg skulle ønske at jeg kunne spille i morgen, så vet jeg at jeg ikke kan eller får lov. Når doktorene sier at jeg kan så skal jeg være klar til å returnere til fotballbanen.

Det er forventet at Messi skal returnere rundt «El Clasico-tider». Dette setter selvsagt et ekstra stort press på Barcelonas nummer ti, som har lyst til å bidra med å kjempe i rivaloppgjøret. Messi la ut et innlegg med bilde på Facebook der det sto at det er hardt for han og se de andre spille uten han, men at det nå var på tide å hvile. Det har blitt lagt ut flere innlegg der en ser Messi på rehabiliterings-delen av FC Barcelonas treningsområde. Bildene er tatt sammen med blant annet Neymar og Suarez. Det er under en måned til El Clasico og forhåpentligvis er Lionel Messi tilbake slik vi endelig får se han spille igjen.