Under gårsdagens pressekonferanse minnet Barcelona-treneren alle på at Barça er i en av de vanskeligeste gruppene i Champions League.
Journalistene hadde samlet seg i Minsk da Luis Enrique entret scenen. Han begynte pressekonferansen med å forsikre om at Barcelona-spillerne er veldig klare over at de ikke er favoritter i Champions League, ei heller denne gruppen.

Vi er i en av de aller vanskeligeste gruppene i Champions League, så vi tar ingenting lett. Vi har fokus på hva vi må gjøre for å være bedre enn rivalene våres.

Barcelona møtte BATE Borisov for fire år siden, men Enrique vil legge den kampen bak seg.

Kampen for fire år siden har lite å si for den kommende kampen. Å vinne mot Roma betydde mer, vi forventer ikke en lett kamp her i Minsk heller.

Møter ligavinnere

BATE Borisov er ligavinnere i Hviterussland, som viser hvordan de kan dominere hjemme, mener Barça-treneren. Noe som blir tatt opp som et problem er målstatistikken til Barça, der treneren mener de slipper inn altfor mange mål i forhold til hva de burde. Han forteller at dette er en av tingene de jobber hardt med for å finne en løsning på. Luis Enrique snakket også at Messis fravær ikke betyr at noen skal ta over hans rolle.

Vi er et lag og vi jobber som et lag. Selv uten Messi.

Sergi Roberto sin fabelaktige form ble også nevnt på tampen av pressekonferansen i Minsk. Luis Enrique deler med de som har møtt opp at han er veldig glad for at Roberto gjør det så bra.

Han fortjener dette, jeg håper han fortsetter med de gode prestasjonene på fotballbanen.