I natt starter Argentinas marsj mot finalen i Brasil-VM, når de møter Bosnia & Hercegovina som første hinder på veien.
Ti av i alt tolv Barça-representanter har allerede vært i aksjon i Brasil, og i natt starter Leo Messi og Javier Mascherano sin ferd mot finalen.
Selv om kampen strekker seg ut i de sene nattetimer for det europeiske publikum, er det likevel en hel planet som venter i spenning på førsteinntrykket av Leo Messi — mannen som skal lede Argentina til VM-gull, i Diego Maradonas fotspor.
26-åringen, som fyller år under VM, har et umenneskelig press på seg. Ikke minst fra sine egne landsmenn, som har de aller, aller største forventningene.
Diego Maradona er blant dem som mener at Messis tre-måneders skadeavbrekk under forrige sesong, er noe som vil komme ham tilgode under VM i ærkerivalens hjemland.

– Jeg ser at Messi gjør det bra. Jeg tror det var godt for ham å ha en skikkelig hvile, fordi han hadde gått i fire år knapt uten å stå over én eneste kamp. Jeg vil veldig gjerne snakke med ham nå, og fortelle ham at han må ta ting med ro, og ikke lytte til idiotene. Det er mange av dem, dessverre, sa Maradona til argentinske Olé.

For første gang i livet, spiller Messi en kamp på mektige Maracanã i Rio de Janeiro — arenaen som også vil huse finalen den 13. juli.
10445136_816299401722989_2505804443868830707_n

– Ivrig etter å spille på den store Maracanã for første gang i mitt liv, og etter å få en god start i VM. La oss gå for alt!, skriver Leo Messi på sin Facebook-profil.

Kampen vises direkte på NRK1 ved midnatt.