Klubben har gjort et eksklusivt intervju med brasilianeren i forbindelse med æraen å nå hundre kamper for klubben.
Det er klubbens hjemmeside som har publisert dette. Der snakker Neymar både om korte og langsiktige mål pluss hvilke endringer han har gjort både på og av banen. Og hva han føler om klubben.

— Tilpasningen gikk veldig fort og gikk svært greit. Jeg fikk riktignok mye hjelp fra klubben, lagkameratene mine, byen og familien.

23 år gammel er Neymar en av lederne i klubben. Angriperen er nå i sin tredje sesong for Catalonias stolthet, og spilleren selv har ett klart mål:

— Jeg ønsker å fortsette å skape historie i Barcelona. Jeg er sulten på flere titler, avslørte Neymar.

Videre forteller Brasils landslagskaptein at han må forbedre seg som spiller, slik at han kan hjelpe lagkameratene sine til å fortsette og vinne det som kan vinnes av titler.
Etter en litt tøff første sesong, som var preget mye av skader og et seriegull som ble tapt på målstreken, slo han til med et fantastisk andre år. Alt i alt scoret spilleren fra São Paulo 39 mål.

— Vi hadde en fantastisk sesong og vant trippelen. Denne sesongen er vanskeligere. Vi er nødt til å gjøre mer enn vi tidligere har gjort for å slå motstanderne denne sesongen, avslører Neymar.

Neymar da Silva Santos Júnior kom til Barcelona for tre somre siden. Da som et av de heteste talentene i verden. Nå forteller han at han har forandret seg.

— Jeg har forandret spillet mitt og livet mitt, begge til det bedre. Byen hjelper meg mye, og jeg er utrolig glad, sier angrepsspilleren.

En ting som også har hjulpet er vennskapet med Luis Suárez og Lionel Messi.

— Jeg tror vi har overrasket folk. Noen sa at vi ikke kom til å komme overens, men jeg visste at de skulle ta feil, sier Neymar helt til slutt.