Neymar har rundet 100 kamper for Barcelona, vi har statistikken.
Siden Neymar kom fra Santos til Barcelona har det ikke vært noe å si på kvaliteten Neymar besitter. Så langt i sin Barcelona-karrière har brasilianeren rundet 100 kamper og tallene lyver ikke, det er beundringsverdige statistikker ballkunstneren innehar.
På hundre kamper har Neymar vært med på å vunnet 74 kamper, spilt 11 uavgjort og tapt bare 15 kamper. Brasilianeren har gjort mål 35 ganger i La Liga, 14 i Champions League, 8 i Copa del Rey og et mål i den spanske supercupen. Et hattrick i La Liga og et i Champions League taler for seg selv. En scoringprosent på rundt 35% viser at Neymar er av høy klasse. 15 målgivende pasninger i La Liga alene, i tillegg til tre i Champions League, forteller oss at brasilianeren kan mer enn å bare score vakre mål. Gjennomsnittet på fullførte pasninger ligger på et høyt 82% i alle turneringer og det sier sitt når Neymar har vartet opp med over 4000 pasninger så langt.
Vi ser frem til mange flere kamper med Neymar og man skal ikke legge skjul på at statistikken kan bli forbedret denne sesongen.