Fire Barcelona-spillere er fortiden på utlån til diverse klubber rundtom i Europa, slik går det med de.
Alex Song, Alen Halilovic, Martín Montoya og Cristian Tello er alle lånt bort til klubber i land som England, Spania, Italia og Portugal. Alle spiller i det respektive landets førstedivisjon, men hvordan går det med dem?
Alex Song gjorde en god figur hos West Ham forrige sesong og deres manager, Slaven Bilic, valgte derfor å forlenge låneavtalen til den kamerunske defensive midtbanespilleren. Song er fortiden ute med en ankelskade men nærmer seg et comeback innen kort tid.
Alen Halilovic er en spiller mange har snakket om. Midtbane-juvelen har gjort det veldig bra i Sporting Gijón der han har fått hele 6 kamper. I oppgjøret mot Espanyol havnen talentet i tillegg på scoringslisten og klubbkamerat Nacho Cases har rost spilleren i skyene for hans prestasjoner på banen.
Martín Montoya sliter med å spille seg inn i laget til Inter, mens Cristian Tello forsetter med å være en sentral spiller for Porto, der han scoret syv ganger på 24 kamper sist sesong. De utlånte spillerne gjør det så å si godt i klubbene de nå representerer og det skal ikke legges skjul på at førstelagsspill hos Barcelona ikke er så langt unna, iallefall for en av dem.