Når januar-vinduet åpner er det ikke lenger FIFA som står i veien, men UEFA, og FFP.
FFP – eller Financial Fair Play, som det er kjent som skal forhindre at klubber bruker for mye penger i forhold til hvor mye de tjener og hvor mye klubben har i gjeld. Ut i fra disse premissene skal Barça altså ha 10 millioner euro til rådighet i januar. Med andre ord, ikke så mye penger i dagens marked.
For at Barca skal holde seg innen reglementet må gjelden reduseres med 15 prosent i løpet av denne sesongen, noe som tilsier 50 millioner euro, derfor er det kun ti millioner euro til rådighet.
Hvis klubben velger å selge navnerettighetene til Camp Nou som en del av Espai Barca, vil det bety at klubben får mer penger å handle for, men det må vi vente med å se hva som skjer der.
Klubben ser som kjent etter en angriper etter at Pedro dro til London, og Nolito som har vært nevnt i mediene i lang tid ser da ut til å glippe på grunn av økonomien (utkjøpsklausul på 18 millioner euro). Barcelona ser etter en spiller som ikke har en stor profil, men en spiller som ønsker seg til Barcelona, og en låneavtale med opsjon på kjøp kan være løsningen.