Kombinerer VM-turen med å snakke med Marquinhos’ representanter.
Det er en dårlig skjult hemmelighet at det unge brasilianske stoppertalentet, Marquinhos, står øverst på Barcelonas ønskeliste når det gjelder å forsterke forsvarsleddet. Mundo Deportivo skriver at katalanerne har bestemt seg for å gå for PSG-spilleren og Mathieu fra Valencia.
Når det gjelder Marquinhos, så skal alt være klart for en overgang. Spilleren selv har godtatt kontraktslengde, lønn og bonusordninger, og alt som står igjen nå er forhandlingene med franskmennene.
Raül Sanllehí bruker Brasilferien på å holde flere møter med viktige parter, slik at forhandlingene virkelig kan begynne. Der snakker han med Marquinhos’ representanter, Giuliano Bertolucci og Roberto Calenda. Sammen skal de finne ut hvordan de skal få overtalt PSG til å gi slipp på sin juvel.
Forhandlingene blir vanskeligere enn først antatt siden pariserne har solgt Alex til AC Milan. Trener Laurent Blanc ønsker å hente inn en ny stopper før de eventuelt selger brasilianeren. Philippe Mexes står øverst på ønskelisten.
Neste steg i forhandlingsprosessen blir å overtale Nasser Al-Khelaifi, PSGs eier. Barcelona skal ha sendt et bud pålydende 20 millioner euro pluss Dani Alves, og håper på en løsning så snart som mulig.
Ps. Bildet er fra Sanllehís tur til Zagreb for å sikre seg Alen Halilovic.