Etter en mild sagt forferdelig start har B-laget endelig begynt å samle poeng igjen.
Selv om det ikke er mye å feire så har B-laget sanket 5 poeng så langt i Segunda Division B. Etter en forferdelig kamp og bare et poeng etter fire kamper (0-1-3) har Barcelonas B-lag endelig begynt å sanke poeng. Alt begynte med en slapp 1-0 borteseier mot UE Olot etter vinnermål av Maxi Rolón og etter det kom to uavgjorte mot henholdsvis Hercúles og Athletico Levante.
Etter nedrykket forrige sesong var Barcelonas B-lag spådd en plassering i toppen av tabellen, men det er ikke gått som forventet. Etter et poeng på fire kamper har endelig trenden snudd seg. Det har bydd på 5 poeng på de tre siste kampene (en seier og to uavgjort) men de ligger fortsatt i nedrykksonen på en 17. plass i ligaen.
I kampen mot Athletico Levante kom begge lagene til flere store sjanser, der Baca B fikk et mål annullert. Dongou fikk og et par store muligheter men de ble ikke utnyttet bedre. Etter pausen var det Athletico Levante som kom til flest muligheter men heller ikke de klarte å gjøre noe ut av mulighetene. Det ble med sjansene og kampen endte som sagt 0-0.
Gerard López brukte følgende spillere i oppgjøret mot Athletico Levante:
Ortolá, Palencia, Costa (Godswill, 76’), Rodri, Grimaldo, Samper, Aitor, Ros, Enguene (Babunski, 62’), Dongou, Maxi Rolón (Pérez, 62’).
Nest kamp er mot Alcoyano den 11. oktober kl 16.00 på Mini Estadi