Selv om Barcelona har klart seg greit den siste uka har ikke laget imponert. Det må nok endres skal man få poeng i Sevilla.
FC Barcelona har nok imponert mange etter at Lionel Messi måtte gå av banen mot Las Palmas. Den kampen var kun ni minutter gammel da skaden skjedde, og selv om Barcelona vant 2–1 var forskjellen mellom lagene skremmende mindre enn det man burde kunne forvente. På tirsdag fikk laget en ny sjanse til å briljere uten Messi, men et sterkt Leverkusen-lag gjorde jobben tung for katalanerne. Etter at tyskerne tok ledelsen slet Barcelona med å imponere, og måtte vente helt til det 82. minutt før de ledet kampen på eget gress. Heldigvis klarte aldri tyskerne å slå tilbake etter to raske, kampavgjørende mål.

To jevne kamper i 2015

De to lagene har allerede møtt hverandre to ganger så langt dette kalenderåret. Sist lagene møttes var i den europeiske supercupen, tidligere i sommer. Som de fleste sikkert husker lå Barcelona lenge godt an til å vinne greit, men gav fra seg en tremålsledelse på slutten, og måtte ut i ekstraomganger for å få med seg trofeet.
Sist lagene møttes i La Liga var i april, i Sevilla. Også da ledet Barcelona, den gang 2–0, men måtte se to poeng glippe. Begge kampene viser at Sevilla vanligvis er et lag man aldri kan ta lett på, eller slippe inn i kampen. Dog har laget fra Andalucia slitt i begynnelsen av sesongen. På lagets seks første kamper har det blitt magre fem poeng, og deres eneste seier kom forrige serierunde, hjemme mot Vallecano. Sevilla tapte forøvrig også 2–0 borte mot Juventus i midtuka, noe man kan si var forventet. Barcelona møter nok derfor Sevilla på et godt tidspunk, men må likevel gå skjerpet til kampen.
Hvem: Sevilla FC — FC Barcelona
Hva: Liga BBV, Runde 7
Hvor: Ramón Sanchez Pijuán
Når: Lørdag 3. oktober 2015 kl: 16.00