Straffebom, høy intensitet og tjueto talent
Etter et 0-0 oppgjør mot Roma tidligere denne turneringen var U19-laget til Barcelona klar for å ta sin første seier men, slik gikk det ikke mot et Bayer Leverkusen lag som det skriker talent av. Dette betyr to uavgjorte og to poeng så langt i gruppespillet i Youth League. Kampen var spilt på Mini Estadi, som kjent er Barcelonas B-lags stadion. Det var om lag 630 tilskuere som var vitne til en kamp av høy temperatur og hele 7 gule kort pluss et rødt kort i det 94 minutt til en som heter, og som er i slekt med, Busquets.

Mål, straffe og mål igjen

I det 72. minutt blir det endelig mål for de «blå og vinrøde» etter mye klabb og babb i forsvaret til Leverkusen og Eric Montes fikk æren av å sette inn Barcelonas første mål i Youth League. Kampen forsatte frem og tilbake med mye fint spill fra begge lagene. Carles Pérez og Carles Aleñá er to spillere som har imponert stort for U19-laget for Barcelona og i Youth League turneringen, og det var da en selvfølge at trenere fra Barcelonas B-lag var tilstede for å se på talentene skinne.
Høydepunkter kan man se her
I det 70. minuttet blir Barcelona tildelt en straffe og kaptein Juanma går opp for å ta det. Det ender med en bom som får meg til å lure om Barcelonas straffeproblem er en ting som gjelder for hele fotballseksjonen av klubben. Etter et fint innlegg blir også Leverkusen belønnet med et mål. Gemein header inn utligningen i det 90. minutt og det står 1-1 ut kampen. En spennende kamp som kunne gått begge veier.
Youth League – Gruppe E
1. Leverkusen – 4 poeng (1-1-0)
2. Barcelona – 2 poeng (0-2-0)
3. AS Roma – 2 poeng (0-2-0)
4. BATE Borisov – 1 poeng (0-1-1)
Det skal og legges til at Tito Vilanovas sønn Adría Vilanova satt på benken for Barcelona også denne kampen.
Barcelona møter BATE Barisov i neste kamp. Kampen blir spilt 20. oktober kl 15.00.
Lagoppstilling (Barcelona): Andreu Cases, Dani Morer (Juan Brandariz min. 80), Juanma Garcías, Cucu, Eric Montes, Carles Aleñá, Oriol Busquets, Alejandro Blanco (Théo Chendri min. 56), Álex Carbonell (Mátyás Tajti min. 86), Marc Rio og Carles Pérez.