Vi tar en mikropause fra VM for å bringe nyheter om FC Barcelona igjen.
Det har nå blitt bestemt at Barcelona skal spille sin andre sesongoppkjøringskamp i Frankrike, nærmere bestemt i sør-Frankrike og Nice. Hjemmelaget som er oppkalt etter byen, tar i mot laget fra Catalonia søndag den 2. august. Kampen vil spilles på splitter nye Allianz Riviera-arenaen, som holder litt over 35.000 tilskuere.
FC Barcelona og OGC Nice har ikke spilt mot hverandre siden de møttes for første gang i 1973/1974 i UEFA-cupen. Franskmennene vant første kamp 3-0, og tok seg til neste runde etter et 0-2 tap på Camp Nou. OGC Nice spilte sin første kamp på Allianz Riviera den 23. september i fjor. Vennskapskampen mot Barça vil bli den andre internasjonale kampen spilt der siden Frankrike spilte sin treningskamp mot Paraguay den 1. juni i år.

Reise dit?

Har du lyst på en tur til sør-Frankrike i sommer? Kampbilletter legges ut den 16. juni klokken 14:00 og begynner på 25€. Billettene kan kjøpes på www.allianz-riviera.fr, Carrefour-butikker, offisielle Allianz Riviera-forhandlere, og alle andre vanlige salgskanaler.