Sandro og Munir går begge inn i en periode der de må imponere fra start
I lørdagens kamp mot Las Palmas var Munir mer aktiv og tok mer ansvar enn normalt da han ble byttet inn for Lionel Messi etter hans kneskade i det 9. minutt. Han manglet presisjon på flere situasjoner men hadde en god assist på Suarez sitt andre mål. Sandro kom inn for Munir senere i kampen og hadde en klar sjanse til å drepe kampen i sluttminuttene men det ble med forsøket. Disse to spillerne, Sandro og Munir er de som mest sannsynlig erstatter Lionel Messi i hans fravær. Er de god nok?

Det er ikke for sent for Sandro og Munir

Sandro har fire offisielle mål for Barcelona på 17 kamper. Munir på sin side har et mål på 18 kamper for a-laget. Hadde dette ikke vært unge talenter på bare 20 år så hadde det vært grunn til å bekymre seg, og for noen er denne statistikken kanskje noe å bli bekymret for. Ikke alle kan være en ny Messi men Ballon d´or kvalitet etter fylte 20, det er ikke mange talent som har. Derfor syntes jeg ikke at vi skal være for hard mot Sandro eller Munir. Jeg vil selv se de i en annen klubb enn Barcelona og det er spillere jeg heller vil se spille for oss men det er dette vi har og det er dette vi og klubben må jobbe med.
Et av problemene Barcelona har hatt denne sesongen selv med toppet lag er kvaliteten og viljen til å drepe kampen og ikke la motstanderne komme inn igjen slik som Sevilla kampen for UEFA Supercup trofeet. Kan Munir og Sandro hjelpe klubben å klare seg gjennom en mørk periode uten vår magiske argentiner?