Bayern München setter inn støtet i kampen om den unge stopperen.
Etter tapet for Real Madrid har Bayern innsett at de er nødt til å forsterke forsvaret. Øverst på lista skal Aymeric Laporte stå. Spilleren som sterkt har blitt linket til Barcelona den siste tiden er også ønsket av Pep Guardiola, ifølge Sport.
Tyske medier har også meldt dette, og det ser ut som tyskerne har skumle hensikter med interessen sin. Athletic Bilbao vil ikke si noe om verken Barca eller Bayern har henvendt seg, men sier at det kan hende noen klubber har forhørt seg.

Agger nok en gang på ønskelisten

Liverpool-stopper, Daniel Agger, skal ifølge Sport nok en gang være på Barcelonas ønskeliste. Ifølge avisen skal dansken være sterkt ønsket av katalanerne. Flere av Barcas representanter skal ha fulgt stopperen over en lengre periode, og rapportene skal være gode.
Grunnen til at dansken er ønsket er at han er rutinert (29 år gammel), og at han er venstrebent. Ifølge Barcelonas representanter, skal Agger ha alle kvalitetene klubben ønsker seg i en stopper. Liverpool-spilleren har kun spilt 19 kamper i Premier League denne sesongen, og kan være på vei bort fra klubben.
Den danske landslagsspilleren har kontrakt med Liverpool ut 2016-sesongen.
Det skal sies at dette kun er rykter, både når det gjelder Laporte og Agger.

Leave a Reply