En ny overraskende avsløring har dukket opp over ett år etter hendelsen som ble VMs store snakkis.
Luis Suarez ble som kjent utestengt fra all fotball til og med El Clásico i fjor. En straff som varte i fire måneder. Grunnen? Han ble utvist for å ha bitt Italias Giorgio Chiellini på skulderen. Undertegnede var tilstede på kampen, og kan bekrefte at det var umulig å se noe fra tribuneplass.
Nå skriver Fox Sport, gjengitt av Aftonbladet at Chiellinis «bitemerke» stammer fra noe annet.

– Chiellini sa at merket kom fra et kyss hans kjæreste ga han, sier Fernando Mitjans, visepresident i Fifas klagenemd.

Bitemerket var det sterkeste beviset under straffeutmålingen, og sørget for at Luis Suarez måtte holde seg unna all fotball til og med 25. oktober 2014. Han fikk i tillegg ikke lov til å spille de kommende ni kampene for Uruguay.
Dette gjorde at superspissen ikke fikk spille sommerens Copa America.
Under FIFAs utredning skal Mitjans ha fått servert den overraskende versjonen av hovedpersonen selv.

– Når vi spurte dommerne hva som hadde skjedd, sa de at de ikke hadde sett noe som helst. Når Chiellini ble spurt så sa han at Suarez ikke gjorde noe som helst. Vet du hva Chiellini sa? Han sa det var et kyss fra hans kjæreste, men at han brukte det for å få Suarez utvist.

Fernando Mitjans versjon har ikke blitt bekreftet fra noe ståsted enda. Siden Mitjan er en del av det sør amerikanske fotballforbundet, kunne han ikke si noe under avhøret. Han sa likevel det han hadde hørt til FIFAs topper, men de var altfor redde for å ha blitt gjort til narr. Dommen ble derfor stående, ifølge Aftonbladet.
Er dette nok et bevis på at FIFA vil Barcelona noe vondt, eller er det hele tilfeldig?