Marc-André ter Stegen har måtte tåle mye kritikk i starten av sesongen, men tyskeren nekter å la det gå inn på seg.
Til Sport sier 23-åringen at han ikke kommer til å endre på spillestilen, til tross for den økende kritikken etter de siste opptredenene.
Hittil i sesongen har målvakten blitt offer for sin egen offensive spillestil, hvor både Athletic (i den spanske Supercupen) og Roma (i Champions League) utnyttet en Ter Stegen på halvdistanse.
Mot Levante på søndag var tyskeren noe upertentlig på et hjørnespark, som medførte at gjestene fikk med seg en scoringen fra Camp Nou, i en ellers så sikker seier.
Luis Enrique har allerede vært ute og forsvart skuddstopperen, og uttalt at han er en målvakt med «Barça-stil». Ter Stegen er også steinhard på at han kommer til å opprettholde samme spillestil.

– Hvorfor skal jeg endre meg? Alt er bra. Jeg tenker ikke på det som skjedde i Roma eller min situasjon i klubben, det er din jobb som journalist å diskutere og snakke om slikt. Vi kunne ha scoret enda et mål mot Levante, men det var fint slik det var, selv om målet vi slapp inn skapte litt forvirring — vi må unngå slike situasjoner, sa målvakten til Sport.