Troppen vår i seg selv er tynn, men det er en posisjon pr. dags dato som er virkelig tynn.
Douglas var den første av Barcelonas høyrebacker som ble utilgjengelig i forkant av helgens kamp mot Atlético Madrid da han ble skadet i sesongoppkjøringen. Så var det Dani Alves som plukket med seg en lignende skade i åpningskampen mot Bilbao. Sergi Roberto er den siste høyrebacken som har blitt ufrivillig blitt satt på skadelisten da han ble skadet etter kampen mot Málaga, da han ble flyttet ned fra midtbanen av Enrique for å ha tyngde i posisjonen da de andre høyrebackene ble skadet.
Sergi Roberto er ute med en liten muskelskade og er etter ryktene ikke klar til kampen mot Atlético Madrid. Etter å ha vartet opp med fantastiske prestasjoner mot både Bilbao og Málaga er det ikke uten grunn at han blir sett på som en erstatter for Alves. Dessverre så er han tvilsom til kampen og blir mest sannsynlig å se på tribunen på Vicente Calderón i helgen.

Alves fortsatt ute med skade

Brasilianeren tok med seg en skade etter oppgjøret mot baskerne. Klubben har ikke sagt noe om når 32 åringen er tilbake, men ryktene sier slutten av september.
Adriano er nettopp tilbake fra en lyskeskade og kan være å se i start-elleveren mot Atl. Madrid. Den tidligere Sevilla-spilleren, som fortsatt venter på en ny kontrakt, blir mest sannsynlig å se ut av sin vandte posisjon og inn på høyrebacken om ikke Luis Enrique velger å putte Marc Bartra på backen.