Med sine to scoringer mot Bolivia er Messi nå oppe i 48 mål for Argentina.
At Messi ikke bidrar på landslaget i like stor grad som i Barcelona er en sak som har vært ute i lyset en stund. Der blir det blant annet hevdet at vår lille argentiner ikke kan være verdens beste spiller fordi han ikke har vunnet VM med Argentina slik som Maradonna gjorde. Det blir hevdet at han er lat og ikke fortjener å starte for «La Albiceleste». Men med 48 mål, og flere på vei, for det Argentinske landslaget kan Messi slå ned kritikerne en gang for alle.
Messi er nå oppe i 48 mål for Argentina og ligger da på en trygg andreplass på «all-time» toppscorer-listen med bare seks mål for å innhente Gabriel Batistutas 54 mål. Selv om Messi ofte sammenlignes med Maradonna så skal det sies at Maradonna «bare» fikk med seg 32 mål for Argentina, samme antall som Messis gode venn Sergio Aguero.
Det er bare et spørsmål om tid før Messi knuser toppscorer-rekorden og skriver seg for alvor inn i historiebøkene til det Argentinske landslaget.

Møter Mexico på onsdag

Allerede på onsdag får han en sjanse til å score flere mål, da Argentina møter Mexico. Etter det kommer det to landskamper i oktober mot Ecuador og Paraguay før november kommer og Brasil og Columbia står på agendaen. Det skal mye til for at vår magiske argentiner ikke inntar førsteplassen på toppscorerlisten før dette året er omme.