En hel generasjon syriske barn er i ferd med å miste framtiden sin. De har mistet fotfeste i alt som er normalt; hjem, familie, venner og skole. De har sett og opplevd ting som ingen barn skal oppleve.

Mangler alt

Marerittet i Syria har vart i over fire grusomme år. UNICEF har ingen planer om å svikte barna eller trekke seg ut. Tvert i mot. UNICEF intensiverer nå arbeidet ytterligere gjennom en storstilt aksjon for å gi tre millioner traumatiserte barn beskyttelse og spesialisthjelp.
UNICEF kommer heller ikke til å gi seg før alle barn i skolepliktig alder er tilbake på skolebenken. Alle seks millioner av dem! I tillegg er UNICEF der med vaksiner, vann og hygienetiltak.
For å kunne hjelpe barna i Syria er UNICEF helt avhengige av din hjelp!

Bidra via vår innsamlingsaksjon

Hva med å donere månedsbeløpet som du ellers ville ha brukt på et La Liga-abbonnement hos et TV-selskap til inntekt for UNICEF?
Penya Blaugrana del Nord støtter innsamlingsaksjonen med 1 899 kroner.
Vi oppfordrer samtidig alle som har litt til overs om å støtte ofrene for konflikten i Syria via vår innsamlingsaksjon. Du kan selv velge beløp, og du kan også velge å gi en anonym donasjon. Pengene går direkte til UNICEF.
Hvor mye klarer vi å samle inn til de syriske barna før La Liga blir sendt på norsk TV?

For gaver til humanitære organisasjoner, inntil 12..000 kroner, gis 28 prosent skattefradrag. Det forutsettes at samlet gavebeløp er 500 kroner eller høyere til den enkelte organisasjon.