To nye merker blir å se på drakten under årets Champions League, begge merker står for hver sin store bragd.
Drakten Barcelona skal bruke i årets versjon av Champions League skal ha noen nye element ved seg som kommer til å glede fans over hele verden. Etter å ha innkassert sitt femte Champions League trofé den 6. juni får FC Barcelona to nye merker til å vise frem sin strålende prestasjon. Det første merket skal være på høyre arm og er et merke av Champions League trofeet med årstallet 2015 i midten for å symbolisere at de er de regjerende mesterne, mens det andre merket er på venstre arm og er et bilde av trofeet sammen med tallet 5 for å symbolisere den sterke bragden Barcelona har klart ved å ha vunnet Champions League i 1992, 2006, 2009, 2011 og i 2015.
Etter å ha vunnet Champions League for femte gang betyr dette at de får beholde trofeet for alltid og at klubben kan identifisere seg som et medlem i den veldig eksklusive klubben for de som har vunnet trofeet enten fem ganger eller tre sammenhengende ganger. Noen av klubbene som er med i den eksklusive klubben er Real Madrid, Liverpool, Ajax og Bayern Munchen.
I tillegg til disse to merkene vil Barcelona forsette å bruke «Respect» logoen som de har gjort de siste sesongene som en del av UEFAs kampanje for å promotere positive verdier i sporten. «Respect» logoen vil være i selskap av det legendariske «fem Champions League trofé» merket på venstre arm.
Etter å ha vært i salg i bare noen få dager har drakten og de nye merkene blitt godt tatt imot av fansen på Camp Nou.