Bravo er nok en gang på rekordjakt, klarer han å slå sin egen rekord fra fjorårets sesong?
Det er liten tvil om at den 32 år gamle første-keeperen vår, Claudio Bravo, er en sikker siste skanse for Barcelona og det ble bevist allerede i de første kampene av forrige sesong da han holdt buret rent i hele 754 minutter, etter å ha kommet fra Real Sociedad samme sommer. Bravo har nå mulighet for å slå rekorden etter å ha holdt buret rent mot Málaga forrige kampdag i en kamp som, ble vunnet av matchvinnerscoringen til selveste Vermaelen.
Bravo ligger nå på totalt 726 minutter siden sist en ball snek seg forbi superkeeperen vår. Holder han buret rent mot sterke Atlético Madrid, Levant, Celta Vigo og de fire første minutterene mot Las Palmas er Bravo oppe i rekordsterke 1..000 minutt uten innsluppne mål. En bragd mange keepere drømmer om! Det skal selvsagt mye til, men er det en mann som kan klare akkurat det så er det vår chilenske burvokter. Han beviste ferdighetene sine, som sagt, forrige sesong og er sulten på å innkassere den legendariske 1..000 minutt bragden.
Victor Valdés er Barcelona-keeperen som har holdt buret rent mer enn noen annen keeper i Barcelona-trøyen. Han klarte 896 minutter ( ni kamper og 19 minutt) uten en ball i nettet, kan Bravo klare å overliste klubblegenden Valdes sin rekord å innkassere over 1..000 minutter? Det vil tiden vise, men man skal aldri si aldri.