Etter helgens seier over Málaga har Luis Enrique nå slått alle motstandere han har møtt som trener for Barcelona!
Før helgens match ble sparket av var Málaga det eneste laget Barcelona, under Enrique, ikke hadde slått. Men etter lørdagens 1-0 seier på mektige Camp Nou kunne Luis Enrique notere seg for et fullt hus.
Luis Enrique har vært vært manager for Barcelona i 65 kamper og Barcelona og Enrique har da møtt 26 klubber. Det har resultert i 53 seire, fem uavgjort og syv tap. Målforskjellen er på utrolige 183-47. Lagene Enrique har slått flest ganger er sterke Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Villarreal og Elche. Der er det blitt fire seiere mot hver. Tre seiere mot PSG taler for seg selv mens to seiere mot Levant, Granada, Rayo Vallecano, Eibar, Almería, Valencia, Espanyol, Córdoba, Huesca, Sevilla, APOEL, Ajax og Manchester City er sterkt gjort.
De lagene som Enrique og Barcelona bare har vunnet en kamp mot er Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus, Málaga, Celta Vigo, Getafe og Real Sociedad. Dette er sterke lag, og veldig bra gjort av vårt godt forberedte lag. De lagene som har klart å overliste Barcelona og deres manager på disse 65 kampene er Málaga, Celta Vigo, Real Madrid, Real Sociedad, Athletic Bilbao, PSG og Bayern Munchen. Ikke akkurat lette motstandere vi har gått på en smell mot. Det skal sies at syv av de 26 lagene FC Barcelona har møtt, siden Enrique tok over roret, ikke har klart å overliste våre talentfulle keepere. De syv lagene er Elche, Córdoba, Levante, Getafe, Eibar, Valencia and APOEL.
Det er mulighet for Enrique å pynte på den store bragden da det venter tre nye liga motstandere i Real Betis, Sporting Gijon og Las Palmas, i tillegg til tre motstandere i Champions League i Roma (slått i vennskapskamp), BATE Borisov og Bayer Leverkusen. I årets Copa del Rey og klubb-VM er det også mulighet for nye motstandere for Barcelona og Luis Enrique.