Luis Enrique fikk sin første seier over Málaga og trenerkollega Javi Gracia i går, siden han overtok som Barça-sjef i fjor sommer.
Thomas Vermaelens volleykanon i andre halvdel var nok til å forsegle de tre poengene på Camp Nou, og opprettholder Barças maksimale poengfangst etter den andre ligarunden.
Dette er hva Enrique hadde å si etter kampen.
Om de tre poengene:

– Vi spilte en veldig komplett kamp. Málaga er et effektivt lag med ballen, og de setter mange folk bak ballen når de ikke har den. Det var den typen kamp vi forventet. Vi var veldig gode i mange aspekter av spillet og Camp Nou hadde mye tålmodighet, de visste at det var en vanskelig kamp.

Om Vermaelen som matchvinner:

– Målet hans overrasker meg ikke, fordi han er en spiller på det øverste nivået. Ferdighetsmessig er det ingen tvil om ham. Dog er han fortsatt ikke 100 prosent formmessig. Han er en svært viktig aktør når det gjelder dødballer, han er en ekspert i luften.

Om Vermaelen tilbake for Belgia:

– Jeg er glad for at han kommer med på landslaget sitt, akkurat som for alle andre Barça-spillere. Det vil være bra for ham, selv om de må evaluere kampformen hans. Det er bra for Belgia, og det er bra for Barça.

Om Neymars prestasjoner:

– Neymar var på et meget høyt nivå, og det er svært vanskelig for ham å spille på den måten, med tanke på hvor lite han har trent i det siste.

Om dommerens avgjørelser:

– Man må lære seg å spille uten å få disse beslutningene med seg. Vi hadde noen i vår favør og noen mot oss. Jeg gidder ikke å kaste bort tid på å tenke på disse beslutningene, og jeg håper spillerne mine gjør det samme. Man må fortsette å spille.