Thomas Vermaelen var lykkelig over å ha scoret vinnermålet i Barcelona, da katalanerne såvidt overlistet Carlos Kameni & Co lørdag kveld.
Den belgiske forsvareren scoret nemlig kampens eneste mål, for å sikre at Barça fortsatt har 100 prosent uttelling i start av sesongen.

– Jeg er glad for å ha spilt i de to første kampene av sesongen, og for å ha scoret mitt første mål, som var nok til å vinne tre poeng, forklarte Vermaelen i mixed zone etter seieren.

Målet var det første for Vermaelen i Barça-drakt, men også det første Barça-målet mot Málaga i Luis Enriques regjeringstid. Katalanerne spilte uavgjort 0-0 på La Rosaleda, og tapte 0-1 på Camp Nou mot Los Boquerones den forrige sesongen.
Vermaelen var skadeplaget nesten hele forrige sesong, og måtte vente på sin Barça-debut helt til siste ligarunde. 29-åringen kommenterte også den vanskelige perioden etter gårsdagens hjemmeseier.

– Det var vanskelig for meg, jeg kunne ikke vise hvem jeg er. Men nå føler jeg at jeg har tilpasset meg, og jeg føler meg bra i dette laget, sa midtstopperen.

Vermaelen innrømmet at han ikke var helt sikker på hvordan han skulle feire kampens eneste mål, ettersom at han «ikke er vant til å score.» Belgieren tilhører også tilskuerne som følte Barcelona ble snytt for to straffespark av dommer Jaime Latre i går, etter en hands og en felling av Luis Suárez.

– De så ut som straffer for meg, men jeg må se dem igjen på TV, sa han om de omdiskuterte situasjonene.

Vermaelen benyttet anledningen til å rose Barças vikarierende høyreback da han fikk anledningen.

– Jeg er ikke overrasket av Roberto, jeg ser ham på trening. Han har mye talent, og han er god teknisk.