Franske l’Equipe melder at Valdés ikke blir Monaco-keeper likevel.
I følge den franske avisen skal Monaco heller gi sin fulle tillit til den argentinske landslagskeeperen Sergio Romero. Trolig har skaden til Valdés mye å si for dette. Hva som enn skjer når Valdés blir skadefri skrives ikke.
Spørsmålet flere nå stiller seg er hvor keeperen ønsker å heve lønn fremover, når han blir skadefri vel og merke. Noen lurer på om De forente arabiske emiratene kan bli neste stoppested, for eksempel Dubai.
Da Valdés offentliggjorde at han ville forlate FC Barcelona, for rundt et år siden, ble han linket til det som kan krype og gå av storklubber, av diverse medier, og en skulle tro at en keeper av hans kaliber skulle ha få vanskeligheter med å finne seg en ny klubb. Likevel har det vært stille på ryktefronten, tross keeperens fantastiske merittliste.

Hva med Barcelona

Da Valdés offentliggjorde at han ville forlate klubben sa daværende president Sandro Rosell at døren alltid vil stå åpen for Valdés. Også da skadeomfanget ble klart, og at Valdés brått kan ha spilt sin siste kamp for de blårøde, sa president Bartomeu at klubben ville hjelpe keeperen tilbake på bena, med medisinsk støtte og tilgang på opptreningsfasiliteter. I følge ryktene skal også Barcelona ha tilbudt en kontrakt frem til januar 2015 dersom keeperen ønsket dette.
At ter Stegen tar over som førstekeeper er opplagt, samtidig som Jodri Masip er hentet opp til førstelaget. I tillegg skal overgangen for Sociedad-keeper Claudio Bravo kun være dager, om ikke timer, unna. Lite tyder derfor på at Valdés vil ha noe med Barcelona fremover.
At keeperen ønsker nye utfordringer er hevet over en hver tvil, og at han ville foretrukket å trene seg opp hos en ny arbeidsgiver ville vært forståelig. Spørsmålet er nå om Valdés har en ny arbeidsgiver, eller ikke. Og dersom han ikke har det, hvorfor er da tilbudene fra Barcelona så uaktuelle. La Liga-ekspert Petter Veland stiller spørsmålstegn med nettopp det.
Veland
De fleste trodde at Valdés valgte å forlate Barcelona for å få nye utfordringer. Nå begynner mange å spørre seg om det kan ha vært andre ting som førte til at Valdés gav seg i Barcelona. Uansett skal det bli spennende å se hvor den ballsikre keeperen drar videre. Så vil vi forhåpentligvis med tiden få flere svar rundt keeperlegenden.
Hva tror du? Er det nye utfordringer som trekker Valdés bort fra Catalonia, eller ligger det noe bak?