Barcas nye president har huket opp med troppen som befinner seg i San Francisco.
På amerikansk jord kunne Josep Maria Bartomeu røpe at klubben i utgangspunktet har avsluttet handelen på sommerens overgangsmarked. Med mindre noen skulle forlate.

– Klubben er faktisk komplett med troppen slik den er nå, og Luis Enrique er fornøyd. Laget har kvalitetene til å vinne alt. Hvis noen ønsker å forlate er de nødt til å si ifra, men for øyeblikket har vi ingen offisielle tilbud eller informasjon om at noen ønsker seg bort. Vi vet likevel at det er tid igjen før 30. august. Den som ønsker en spiller fra oss, vil måtte betale utkjøpsklausulen.

Pedro er en spiller som er ønsket av flere storklubber. Bartomeu kunne forsikre om at Luis Enrique har Pedro med i sine planer for den kommende sesongen, og ville ikke røpe utkjøpsklausulen til kanariguflen.

– Det er konfidensielt. Det beste jeg kan si, er at Pedro er ønsket av Luis Enrique. De seks troféene er et mål som vi har satt oss, og vi vil måtte kjempe hardt. Alle spillerne er viktige for oss, og desto flere vi har desto bedre. Laget var allerede veldig konkurransedyktig, og nå er Aleix Vidal, Arda Turan, Sandro og Munir kommet i tillegg.