Andrés Iniesta deltok på en pressekonferanse i Los Angeles, i anledning den kommende kampen mot LA Galaxy.

Sesongens utfordringer og savnet etter Xavi

«Det er ingen tvil om at vi har en fantastisk sesong i vente. Forrige sesong kunne nesten ikke ha gått bedre, men vi har motivasjonen for å gjøre det godt igjen og vinne titlene vi kjemper om», svarte Iniesta på spørsmål om utfordringen ved å matche eller overgå forrige sesongs trippeltriumf.
Iniesta svarte også på spørsmål om sin tidligere lagkamerat og venn Xavi Hernandez. «Vi savner Xavi. Det blir merkelig å spille i Barca uten ham. Ikke bare for meg, men for hele laget. Han er en person som har vært elsket av alle, og som betydde alt for klubben», sa 31-åringen om Barca-legenden.

Presidentvalget og fremtiden

Presidentvalget var også blant spørsmålene. «Medlemmene har besluttet at presidenten skal være Bartomeu, og forhåpentligvis får han samme skjebne som i fjor», sa Iniesta med henblikk til forrige sesongs trofésamling.
Iniesta måtte også snakke om sin fremtid, men var klar på at han tar én sesong om gangen. «Jeg har kontrakt til 2018, og da vil jeg være 34 år, så vi får se. Akkurat nå ser jeg bare fremover på denne sesongen. Jeg er fortsatt veldig motivert på å vinne med Barca, og lengre enn det tenker jeg ikke», sa han.