Spanske medier spekulerer i om Rakitić skal ta over plassen til Fàbregas hos Barca etter sommeren.
Etter at Pique ble overhørt på pressekonferansen i går virker det sikkert at Cesc er i ferd med å forsvinne tilbake til England. Det forventes også at Song blir solgt, og da må det inn minst én midtbanespiller.
Avisen Sport melder at det har vært kontakt mellom Barca, Rakitić og Sevilla over en lengre periode uten at noe offisielt har blitt gjort. I de siste dagene skal samtalene ha blitt mer intensive og den katalanske sportsavisen melder at Rakitić har ett ben i Barcelona.
Det er ikke bare Barca som er interesserte i kroaten som gjorde sine saker meget godt forrige sesong. Real Madrid og Atlético Madrid skal også være lystne på å signere midtbanemannen, men det er Barcelona som virker å være på hugge og leder an. Sport tror en overgangssum vil ligge på rundt 20 millioner euro og at en Barcelonaspiller kan være med i avtalen. Alle partene vil også ha en overgang klar før VM starter.
Rakitić spilte 34 (29 fra start) kamper for Sevilla i La Liga og scorte 12 mål og hadde 10 assist i 13/14 sesongen, og var en av de beste midtbanespillerne i Spania.
Hva tenker du om Rakitić? Vil de blonde lokkene passe inn i Barcelona?