Midtstopperen legger ikke skjul på at han var fristet bort.
Marc Bartra kommer til å fortsette under Luis Enriques ledelse. På tross av mangel på fast spill har stopperen bestemt seg for å fortsette på Camp Nou, og spille for klubben han har vokst opp i. Nå forteller han at han hadde blandede følelser ved sesongslut, hvor han var med på å vinne klubbens andre trippel.

— Slutten av sesongen var vanskelig, fordi jeg i førsten spilte mer, men fikk mindre spilletid mot slutten. Jeg vurderte litt å forlate Barca.

Den unge stopperen tok nye steg i sesongen som var, og viste seg til tider som en sollid midtstopper selv mot god motstand. Sånt blir lagt merke til av andre klubber.

— Tilbudene som kom fikk meg til å tvile på meg selv, men med en trener som Luis Enrique vet du at alt kan forandres i løpet av et år, og jeg skal gi alt.

Han legger ikke skjul på at spesielt de store kampene var tøffe å se fra benken.

— Enhver spiller ønsker å spille i de store kampene. Det er ikke så lett her i Barcelona. Om du jobber her er du i en uendelig konkurranse.

Spilleren, som snart skal bli far, er raskt ute med å påpeke at han stortrives i klubben han har vokst opp i, og at han er klar for å vinne mer med en spillergruppe han trives godt i.

— Jeg har kost meg mye med laget, og det er fremdeles mye å vinne.

Med Barcelonas overgangsnekt er dette en kjærkommen nyhet.