Joan Laporta lettet i går på sløret fra sitt hovedkvarter.
Den heteste presidentkandidaten av dem alle, var i går igjen i medienes søkelys. Helt siden Laporta for første gang avslørte at han kom til å stille til valg, har han vært en gjenganger i katalanske medier.
Her er hva eks-presidenten hadde å si om det som den siste tiden har vært de heteste temaene i katalanske medier.
Josep Guardiola

— Vi er gode venner. Pep ville blitt en fantastisk president.

Paul Pogba

— Han er en spiller vi mener passer klubbens filosofi, men først må vi snakke med Juventus’ representanter. Jeg har et svært godt forhold til Mino Raiola (Pogbas agent), og Eric Abidal har et godt forhold til Pogba, hvis vi skulle inngå forhandlinger.

Arda Turan

— Han er en bra spiller, men jeg vet ikke om Atlético ønsker å selge han.

Sergio Ramos

— Det vill bare blitt rart for Barca-fansen om vi signerte han.

Luis Enrique

— Jeg har ikke snakket med han, men om nødvendig så vil vi snakke med han (om overganger). Enrique er arkitekten bak Barcelonas suksess.

Deulofeu og Montoya

— Det midlertidige styret kan gjøre hva de vil, men i mine øyne burde de holde seg unna overganger. Avgjørelsene rundt overganger burde bli tatt av det nye styret.

Forholdet til spillerne

— Jeg har aldri uttalt at jeg har støtte fra spillergruppa, bare at jeg har opplevd mye bra med dem.

Bartomeu og Rosell

— Bartomeus angrep på meg gikk ikke bra. Av Rosell og Bartomeus oppførsel har jeg lært å ikke begå handlinger som følge av sinne. Det har tydelig vært en mørk tid under deres ledelse. Selv har jeg aldri spilt skittent, og kommer aldri til å gjøre det.

Saken er oversatt fra Sport