Stilte også til valg da Joan Laporta vant i 2003.
Jordi Majo er en 65 år gammel businessmann som ikke er ukjent i Barcelona-miljøet. Han stilte også til valg i 2003, og endte da på en tredjeplass. Joan Laporta vant som sagt det valget.
Majo er nok en av de svakeste kandidatene i årets presidentvalg, og posisjonen hans er veldig svekket etter en kommentar som stammer tilbake til 2013 der han kritiserte Barcelonas største stjerne.

— Messi forstår fotball, men han forstår ikke business eller økonomi eller hvordan man styrer Barcelona. Barca er større enn Messi og noen ganger bør han bare holde kjeft.

Uttalelsen kom etter at Lionel Messi ønsket en forbedret kontrakt. For det vil han for evig være en upopulær mann i Barca-fansens øyne.

Fått Ramos-tilbud

Jordi Majo uttalte i forrige uke at han har blitt tilbudt Sergio Ramos fra Real Madrid, men at han takket nei. 65-åringen har også uttalt at om han blir valgt, så vil Michael Laudrup bli klubbens sportsdirektør.
Majo ønsker også å innføre et eletronisk stemmesystem som gjør at Barcelona-medlemmer fra hele verden kan stemme. Han har uttalt at et klubbmedlem som bor i Japan er like viktig som en som bor i Barcelona.
På stemmedagen 18. juli må man altså fysisk stille opp for å avlegge sin stemme. Dette har medført at Pep Guardiola ikke har mulighet til å stemme da han er på ferie på den aktuelle dagen.