Dani Alves har fortsatt ikke forlenget kontrakten sin med Barça. Det håper Neymar at han gjør.

– Jeg håper virkelig at han blir værende i klubben. Det ville definitivt vært et tap for klubben å miste en slik spiller.

Høyrebackens kontrakt utløper 30. juni og den har fremdeles ikke blitt fornyet. Han har uttrykt ønske om å fortsette i ytterligere tre år, men har så langt ikke kommet til enighet med klubben om en ny avtale.
Alves uttrykte nylig misnøye med måten han har blitt behandlet på av klubben. Han har sagt at han føler seg forbigått og lite verdsatt av ledelsen. Barça ønsker imidlertid ikke å fremme sin side av saken før etter lørdagens Champions League-finale mot Juventus.
Hvis det hadde vært opp til landsmannen Neymar hadde kontrakten blitt forlenget på dagen, ifølge Sport.

– Hvis jeg hadde vært president i denne klubben hadde jeg tilbudt ham en ny kontrakt med det samme.

Det brasilianske ballgeniet er overbevist om at lørdagens storkamp i Berlin vil bli tøff. Han understreker at Juventus ikke har nådd finalen ved en tilfeldighet.

– Vi kjenner Juventus. Det er et stort lag og det er en grunn til at de har nådd finalen. Jeg tror dette vil bli den tøffeste kampen denne sesongen, men vi ønsker å skrive historie og vi er ikke langt unna å klare det.

Barça har allerede sikret seg ligatittel og cuptittel denne sesongen. Dersom de innkasserer Champions League-tittel i tillegg, har Neymar en liten overraskelse på lur.

– Hvis vi vinner Champions League-finalen skal jeg farge håret mitt hvitt.

Sammen med Leo Messi og Luis Suárez har Neymar utgjort en dødelig angrepstrio for Barça denne sesongen, men han nekter å spekulere i om det er den beste angrepstrioen klubben noensinne har hatt.

– Det vet jeg ikke, men jeg vet at vi allerede har skrevet historie og det er jeg svært stolt å få være en del av.