Javier Mascherano var blant deltakerne på UEFAs åpne mediadag.
30-åringen måtte i likhet med Andrés Iniesta svare på spørsmål om Barças favorittstempel i finalen på Olympiastadion.

– Det ville være arrogant å tro at trippelen er så godt som sikret, fordi vi står overfor et lag som er i akkurat samme situasjon — de kan også vinne trippelen, sa Mascherano ifølge Marca.

Argentineren benektet også at Barcelona er uovervinnelig, selv med Leo Messi i den formen han viste i cupfinalen.

– Når Messi har ballen, er det mange ting som ene og alene er opp til ham selv, men ingen er uovervinnelige. I fotball, akkurat som i livet ellers, så vinner man noe og man taper noe. Det er mange omstendigheter og detaljer som kan medføre at man taper en kamp, og både det ene og det andre kan komme til å skje på lørdag.

Mascherano påpekte at spillerne ikke kan styre euforien til fansen, men understreket samtidig at alle i garderoben er inneforstått med at Juve på ingen måte er en dårligere motstander.

– Den euforien som folk føler har ingenting å gjøre med måten vi ser situasjon på. Vi går inn i kampen i god form, men det finnes ikke rom for misforståelser. Det gir oss selvtillit til å forberede oss til kampen, men det garanterer oss ingen resultater.

Barças omskolerte midtstopper tror ikke at laget trenger å gjøre noen spesielle grep under forberedelsen til finalen.

– Vi skal prøve å forberede oss på samme måten som vi har forberedt oss foran de 59 andre kampene denne sesongen. Vi trenger ikke å endre på noe av det som har ført oss så langt.

I Berlin vil Mascherano stå overfor sin landsmann Carlos Tevez, som han var full av lovord om.

– Han er en av de beste spillerne jeg har spilt med. Han er en tvers igjennom vinnerskalle, og han har satt sitt preg på hvert lag han har spilt for. Når man skal passe på ham, må man være veldig forsiktig, fordi han er en spiller som bare elsker å spille i denne typen kamper.