Barças legendariske kaptein syns Luis Enrique har gjort en formidabel jobb denne sesongen.
Xavi Hernández står foran sin siste kamp i Barça-drakt, under lørdagens Champions League-finale mot Juventus, men håper at kampen ikke blir den siste for Luis Enrique som Barça-sjef.
Til tross for å ha guidet Barça til både La Liga- og Copa del Rey-triumf, er Enriques fremtid på Camp Nou fortsatt gjenstand for debatt. Han har fortsatt tilgode å bekrefte at han fortsatt har ansvaret neste sesong, selv om han har ett år igjen av kontrakten, mens sommerens presidentvalg gjør trenerstolen til en interessant posisjon i valgkampen.
På dagens pressekonferanse avviste Xavi først spørsmålet om Enriques fremtid, og fleipet om at journalisten kunne spørre Luis Enrique selv senere, på sin egen pressekonferanse. Men så forklarte han at han ønsker å se ham bli værende i klubben.

– Vi har vunnet med hans strategi, med hans måte å gjøre ting på. Vi har vært veldig suksessrike. Den første sesongen som trener i Barça er aldri lett, men han har gjort det formidabelt. Jeg håper at han fortsetter. Jeg håper for Barças del at han gjør det, sa Xavi ifølge Sport.

Hadde det ikke vært for Luis Enrique — som tidligere har sammenlignet Xavis nåværende posisjon i klubben med sin egen under Frank Rijkaatrd — hadde Xavi trolig ikke vært med på forberedelsene til helgens Champions League-finale.
Xavi var allerede i fjor sommer i ferd med å forlate klubben, inntil Enrique overtalte ham til å bli. Nå kan han ende opp med å bli trippelmester i sin aller siste sesong med Barça-drakt.
Under helgens cupfinalen på Camp Nou kunne man høre gjentakende og samstemte tilrop til støtte for Luis Enrique. Både under kampen og etter at pokalen var sikret.