Massimiliano Allegri snakket til pressen på Juventus’ åpne trening i dag. Ikke uventet handlet mye om magikeren Leo Messi.
Allegri føyer seg inn rekken av nærmest målløse tilskuere etter Messis soloraid mot Athletic på lørdag, men vektlegger også kvaliteten i Barça som et lag.

– Vi er klare over kvaliteten til Messi, Neymar og Suárez og spesielt den til Iniesta. Hva jeg følte når jeg så Messis mål mot Athletic? Det han gjorde på lørdag var over all forventning. Vi vet at Barça er et kvalitetslag og spiller en merkevarefotball som er unik. Vi ønsker å vise og bevise for alle andre at vi kan konkurrere mot dette Barcelona-laget. Messi og Neymar spiller på en annen måte enn andre angrepsduoer i verden. Vi må spille en tett kamp, sa italieneren.

Til tross for all ros til Leo Messi, insisterte Allegri på at det var en utakknemlig oppgave å sette frimerke på argentineren.

– Mannsmarkering av Messi mens han er i beveglse er praktisk talt umulig. Vi må ha en overbevisning og forutse hans bevegelser. For å vinne på lørdag må vi spille enda bedre enn vi gjorde mot Madrid. Det var et oppgjør over to kamper, det er det ikke på lørdag. Kampen mot Barça blir ulik fra alle andre oppgjør. Man trenger masse tålmodighet og styrke, forklarte Juve-treneren.