I en sjokkerende vending har FC Barcelonas unge lovende stjerne, Gavi, angivelig fått nok av klubbens medisinske personell og er klar til å satse på en ny karriere, og MMA skal vist være den nye veien å gå.

Kilder nær den unge midtbanespilleren avslører at Gavis frustrasjon over gjentatte skader og tvilsom behandling fra klubbens medisinske team har presset ham til å utforske alternative karriereveier. Hans aggressive og risikofylte måte å spille fotball på har ikke gått ubemerket av talentspeidere og flere promotører skal vist nok være interessert i å signere tenåringen.

En sport som vokser og en rival fra Madrid

Den Georgia/Spanske mma-utøveren og kjent Madridista Ilia Topuria, vant nettopp fjærvektsmesterskapet i UFC på overbevisende måte med en knockout for rundt en måned siden. Hele Santiago Bernaleo var stappet fullt for å ta i mot han som ny mester for anledningen. MMA er en voksende sport i Spania og et stort UFC stevne skal være planlagt i fremtiden.

I et kryptisk innlegg på sosiale medier hintet Gavi om avgjørelsen sin, og sa: ‘Noen ganger må du kjempe for det du tror på, både på og utenfor banen. Det er på tide å gå inn i oktagonet og vise verden hva jeg er laget av. Vi kan ikke la en madridista som Ilia være Spanias representant for MMA på verdensbasis. Jeg har en plikt som Barcelona-fan

Dedikasjonen til klubben er rett og slett å bli imponert av.

Godt egnet

Mens culers er forbløffet over den uventede kunngjøringen, spekulerer noen allerede i Gavis potensielle suksess i MMA-verdenen, med henvisning til hans smidighet, styrke og determinasjon på fotballbanen som verdifulle ressurser i ringen. Podcaster og MMA kommentator Joe Rogan hadde følgende å si:

FC Barcelona-offisielle har ennå ikke kommentert situasjonen, noe som etterlater supporterne til å lure på hvordan klubben vil takle tapet av en av deres mest lovende talenter.

Følg med for oppdateringer mens Gavi forbereder seg på å bytte ut fotballskoene sine med MMA-hansker i det som lover å bli en elektrifiserende karriereovergang!»

Dana White, president i verdens største MMA promotør UFC, hadde følgende å si om ryktene: «You know what you’re gonna get with this kid!»