Forrige serierunde på søndag endte med en viss bismak da det endte 2–2 på Camp Nou mot Girona og katalanerne var nede i 10 mann på banen etter Lenglets utvisning etter en halvtimes spill. Girona var smarte, tettet igjen bak og kontret inn to mål. Barcelona fikk presset inn to mål, men maktet ikke mer enn uavgjort. På tross av dette topper fortsatt katalanerne tabellen sammen med erkerival Real Madrid med 13 poeng.

Leganés på deres side har hatt langt fra en forrykende start på sesongen. Fra de fem første kampene har kun ett lite poeng funnet veien hjem til den sørlige delen av Madrid. Etter å ha tapt bittert 1–0 mot Eibar i forrige serierunde kommer både Leganés og Barcelona med en iver etter å sanke poeng denne runden.

Forventede lagoppstillinger

Nysigneringen Malcom har fått grønt lys av det medisinske apparatet etter skadeoppholdet fra 3. september og kan bli å finne på gressmatta under oppgjøret. I tillegg kan tidligere Barça-spiller Gerard Gumbau forventes i startoppstillingen til Leganés etter sin ankomst i fjor.

CD LEGANÈS: Cuéllar – Nyom, Bustinza, Siovas, Silva – Eraso, Pérez, Gumbau – El Zhar, Carrillo, Rolán.

FC BARCELONA: Ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba – Rakitic, Sergio, Coutinho – Messi, Suárez, Dembélé.

Hvem? CD Leganés – FC Barcelona
Hva? La Liga Santander, runde 6
Hvor? Estadio Municipal de Butarque, Leganés
Når? Onsdag 26. September, kl. 20.00.