Spilleren med flest mål og flest målgivende pasninger i Liga F for 2023-2024-sesongen heter Caroline Graham Hansen.

En vidunderlig sesong

FC Barcelona feminí sin tier avsluttet ligasesongen med å score 21 mål og notere for seg hele 19 målgivende pasninger da Barcelona tok seg suverent til ligamesterskapet. Dette blir første gang Caroline vinner toppscorerprisen. Tidligere i sesongen utmerket hun seg godt nok i Champions League til å bli en del av årets lag i turneringen. Hun scoret 5 mål og fikk 5 målgivende på 10 kamper på vei til tittelen.

Caroline er av storfavorittene til å vinne gullballen for beste kvinnelige spiller i verden. Lagkamerat Aitana Bonmatí er den nåværende holder av gullballen. Norske Ada Hegerberg ble den første spilleren som vant Balon d’Or Féminin, og Graham Hansen kan dermed bli historisk som den andre nordmannen som stikker av med dette troféet.

Aitana har som tidligere beskrevet også hatt en enorm sesong, men hun er ikke i nærheten av Carolines mål og målgivende. I ligaen hadde Aitana 8 mål og 11 målgivende pasninger og dermed er det på høy tid at jenta fra Oslo endelig får sin hyllest som en av de beste spillerne i verden.