FC Barcelona Feminí var i Norge i går for å spille Champions League fotball mot Brann Kvinner.

SK Brann Kvinner 1 – 2 FC Barcelona Feminí

Kampfakta:

Sted: Åsane Arena, Bergen

Anledning: UEFA Women’s Champions League kvartfinale kamp 1

Målscorer(e): Caroline Graham Hansen (9′), Salma Paralluelo (72′) – Cecilie Redisch Kvamme (39′)

Skudd: 4-32

Gule kort: Tynnilä, Engesvik (BRA)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 28-72

Overraskende vanskelig

Det nåværende kvinnelaget til FC Barcelona regnes av de fleste som å være det beste laget i kvinnefotballens historie. Uke inn og uke ut så feier de motstanderne av banen og har hatt stor suksess både hjemme og i Europa. Det var lite som tilsa at Brann skulle bli noe særlig problem da ballen ble sparket av gårde på kalde Åsane arena i Bergen.

Hjemmelaget var dog svært heldige, disiplinerte og tøffe, og klarte å holde flere store målsjanser unna nettmaskene. Bortelaget hadde over 32 skudd mot hjemmelagets 4 gjennom hele kampen. Caroline sitt mål etter bare ni minutter var heldigvis et av de skuddene som gikk inn og det var bra at Barcelona kunne komme seg tidlig på scoringslisten. Det ble ingen målkalas, og Cecilie Kvammes scoring rett før pause sendte lagene uavgjort inn i garderobene.

Salma sikrer seier

Salma Paralluelo scorer til slutt etter 72 minutter og sikrer et godt resultat foran neste kamp. Med dette bestemte laget seg for å spille en mer konservativ kamp for å minimere risikoen for skade eller at de skulle slippe inn et nytt baklengsmål. Caroline spilte og scoret selvfølgelig, Ingrid Engen spilte også hele kampen.

Returkampen spilles hjemme i Barcelona den 28.03 kl 18:45

Våre beste:

1. Caroline Graham Hansen

2. Salma Paralluelo

3. Aitana Bonmatí