Jentene har så langt denne sesongen fortsatt der de slapp med gode prestasjoner.

FC Barcelona Feminí er for øyeblikket ubeseiret i Liga F med 7 seire på 7 kamper. Målforskjellen er 28 for og 2 i mot. 19 år gamle Salma Paralluelo har scoret hele 5 mål på bare to kamper og har tatt ligaen med storm for å si det mildt. Hun er lagets toppscorer per nå.

Ingrid Syrstad Engen har spilt i samtlige kamper så langt, men 3 av de fra benken. Caroline Graham Hansen har spilt i 5 av kampene og scoret 4 mål, inkludert et i El Clasico. Hun er nå sammen med Salma de to som har scoret flest mål for Barcelona.

Caro, Ingrid og gjengen skal i aksjon i morgen mot Villarreal CF klokken 16:30. Det forventes å bli en lett match da de gule ligger på en 13. plass med bare 1 seier de siste 5 kampene.

Champions League begynner neste uke

UEFA Women’s Champions League begynner opp igjen neste uke. Den 14. november kl 21:00 skal Barcelona møte Benfica hjemme i kamp 1 av 6 i gruppespillet. De andre lagene i gruppen er Rosengård og Eintracht Frankfurt. Finalen for denne utgaven av turneringen spilles på San Mamés i Bilbao og Barcelona er store favoritter til å ta seg dit.