FC Barcelona feminí har startet sesongen sterkt med seier i åpningskampen mot Madrid CFF

Graham Hansen sentral

Barcelona startet sesongen med å vinne åpningskampen sin i Liga F i helgen. En godt gjennomført bortekamp på Estadio Fernando Torres resulterte i 2-0 mot det siste laget som står med en seier mot Barcelona. Ingrid Syrstad Engen var nære på å score etter et flott cornerinnlegg fra Caroline Graham Hansen etter 22 minutter, men det lykkes ikke å sette ballen i mål. Caroline scoret etter hvert kampens første mål etter ca. 40 minutter spilt. Asisat Oshoala scoret det andre målet etter 84 minutter, og det sikret seieren for de regjerende mesterne.

Milepæler

Kaptein Alexia Putellas fikk sin 400. kamp for FC Barcelona med denne kampen under beltet. Nysigneringene Ona Battle og Esmee Brugts fikk også sin debut for katalanerne. Førstnevnte noterte forsåvidt for seg en målgivende pasning på målet til Oshoala.