Her følger en liten oversikt over hvordan noen av FC Barcelona Feminí-spillerne gjorde det under VM for kvinner denne sensommeren:

NORGE

Det ble dessverre ingen god opplevelse for norske fans under dette mesterskapet. Caroline Graham Hansen scoret gode og viktige mål for Norge, mens Ingrid Syrstad Engen dessverre bidro med et selvmål mot utslagsrunden mot Japan. Vi ser frem til å se begge jentene i Barcelona igjen da prestasjonen til Norge under mesterskapet ikke stemmer overens med ferdighetene til disse spillerne.

SPANIA

Ikke overraskende er Spania landet med flest Barcelona-spillere under dette mesterskapet. Irene Paredes, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, Laia Codina, María Pérez, Salma Paralluelo, Cata Coll & Ona Batlle er alle med i troppen. Spania tok i dag seieren etter et mål av Olga Carmona etter halvtimen spilt mot England.

Aitana Bonmatí, som har gått i La Masía-gradene, ble kåret til turneringens beste spiller med sine tre mål og to assists på syv kamper. Hun er nå storfavoritt til å bli denne sesongens vinner av Balon D’or også.

ENGLAND

Keira Walsh Lucy Bronze var begge inkludert i troppen til England under dette mesterskapet og de startet begge finalekampen mot Spania. Underveis i turneringen har de spilt henholdsvis seks og syv av kampene.

SVERIGE

Fridolina Rolfö var med og har vært svært avgjørende for Sverige under dette mesterskapet. Hun endte opp med tre mål på seks kamper da Sverige tok seg til en semifinale da de tapte mot Spania 1-2.

Flere av Barcelona-spillerne møttes under turneringen, da mange av landene hadde spillere på begge sider av banen. Nå gleder vi oss til å få de Spanske mesterne, men også resten hjem for å ta fatt på en ny sesong med god fotball og dominans i Europa.