[Atlético Madrid 1 – 1 FC Barcelona] Etter en lang internasjonal pause var det endelig tid for La Liga igjen. En storkamp på Wanda Metropolitano ventet.
Kampen åpnet så og si akkurat som forventet av en kamp mellom Barcelona og Atlético Madrid. Mye ballbesittelse og flott pasningsspill av bortelaget mens hjemmelaget sto sterkt i forsvar. Barcelonas største muligheter kom på dødballer, men resultatene skulle utebli. 0-0 var stillingen til pause.

Andre omgang

Den andre omgangen begynte som den forrige ble avsluttet. Ingen av lagene klarte å komme til noen som helst form for avslutning og det så lenge ut som kampen skulle ende 0-0. Dessverre for bortelaget ble Costa for god på dødball. Etter 77 minutter sto det «endelig» et målpoeng på tavlen, men fordel hjemmelaget. Barcelona prøvde sitt første skudd på mål kjappe fem minutter senere. Det var også da Dembélé og Malcom ble byttet inn. Den unge franskmannen skulle vise seg å bli poengvinner for Barcelona i kveld da han triller ballen i mål etter en flott pasning fra Messi med kun fem minutter igjen av kampen. Det ender altså 1-1 i en kamp ingen egentlig fortjente å vinne.

Vurderinger

Ter Stegen 2: Rolig kamp for tyskeren, men blir dessverre syndebukken på Costas mål. Gjør ikke et godt forsøk på å redde ballen når Costa hamret inn seieren.
Semedo 3: Gjør en god kamp i kveld. I starten litt tvilsom og Atlético utnytter hans side, men blir mer og mer trygg i forsvar utover kampen.
Piqué 2: Er ingen steder å finne når Costa går opp. Bør ha litt bedre kontroll på dødballer med sin høyde.
Umtiti 2: Mister Griezmann som nesten kommer til målsjanse i midten av førsteomgangen. Markerer ikke Costa på målet.
Alba 3: Gjør sin greie godt på venstresiden. Blir ikke løpt i fra og gir heller ikke fra seg ballbesittelse. Har et par brukbare innlegg i angrep, men ingen følger de opp.
Roberto 2: En middels prestasjon av Sergi i kveld. Har noen gode muligheter i angrep, men kaster de bort. Spilles lett ut av posisjon.
Busquets 4: Sammen med Arthur ganske så trygg på midtbanen i kveld. Barcelona dominerer denne delen av banen takket være han.
Arthur 4: Veldig god på midtbanen i kveld. God til å beholde ballen under press og får den videre til sine lagkamerater. Byttes ut for Dembélé, men kunne godt ha fortsatt kampen.
Vidal 2: Bare hans tredje kamp fra start, men gjør sakene sine relativt greit. Spiller litt overalt og gjør ingen store feil. Savner dog litt mer offensiv deltakelse da ingen av de faste kreative midtbanespillerne er på banen.
Messi 3: Barcelona spilte ikke bra i kveld og Messi er denne gangen ikke unntaket heller. Noen gode driblinger og er aggressiv i ballgjenvinning, men ser ikke like skarp ut i angrep som før. Graver dypt i sluttminuttene og legger tilrette for Dembélé til å redde dagen som trekker opp karakteren.
Suárez 1: Svak kamp av spissen. Klarer ikke kommunisere med de andre og har ikke ett eneste skudd på mål, men det hadde heller ingen av de andre spillerne i kveld. Forventer mer av en spiller av hans kaliber.
Rafinha 3: Kommer inn for en skadet Sergi Roberto. Bidrar til litt mer kontroll av ballen og er også den enste som har en tanke på å markere Diego Costa på scoringen hans.
Dembélé BB 5: Kommer inn med kun ti minutter igjen av kampen og presterer mer enn samtlige på banen i kveld på den tiden. Scorer utligningen som berger Barcelona i kveld.
Malcom: Kommer inn med kun fem minutter igjen av kampen og gjør ingenting bemerkelsesverdig.