(Juventus 3 – 0 FC Barcelona) Nitrist kveld i Torino og Barcelona får nok en gang juling i Europa.
Det er vanskelig å tro at lynet skal slå ned samme sted to ganger, men nok en gang får FC Barcelona juling så det holder borte i Champions League. 3-0 ble resultatet og spillerne i blårødt har nesten ikke sett mer patetiske ut siden 4-0 mot PSG. Juventus har møtt hardere motstand i Serie A denne sesongen.
Paulo Dybala satte landsmann Messi helt i skyggen da han leverte to praktscoringer som sendte Juventus til himmels før Chiellini ble kampens siste målscorer. Barcelona kom litt mer inn i kampen, men sistnevnte satte en stopper for dette med målet. Nå venter en lang returkamp på Camp Nou neste onsdag. Følg med i neste episode av Luis Enrique og Co. på nye eventyr
Ter Stegen 2: Dårlig dag på jobben. Det skal ikke sies noe på kvaliteten på avslutningene til Juventus, men Marc hadde tatt disse målene på en god dag.
Piqué 1: En skygge av seg selv. Mister mye ball og er sammen med resten av forsvaret totalt bortevekk på målene i mot.
Umtiti 3: En av spillerne som regelmessig klarerer baller i kveld, men vanskelig å gi god karakter ettersom han hadde null kontroll de aller fleste gangene Juventus kommer på angrep.
Mascherano 1: Henger ikke med i kveld og hvert fall ikke på tredje baklengsmål. Klarer ikke å vinne mange dueller og mister ballen flere ganger enn akseptabelt.
Mathieu 3: Grotesk på det første målet imot, men har etter dette faktisk spilt minst rævva av alle der ute, ikke at det er så høy standard. Byttes ut til pause.
Roberto 2: En av spillerne som klarer å komme frem og som prøver å lage noe, men blir fortsatt stoppet ved hver gang. Innsats alene kan ikke vinne fotballkamper. Takk for 6-1, Sergi, men det holder ikke i kveld.
Rakitic 1: Vander rundt i 90 minutter og slår noen innlegg på høyre side. Ingen lyktes, og slik gikk det med Rakitic i kveld.
Iniesta 1: Har et brukbart skudd på mål og kunne scoret hadde det ikke vært for Buffon. Utenom dette har kapteinen spilt langt under par og produserer ikke mer enn noen dragninger som egentlig ikke fører noe sted. Spesielt med tanke på at Barcelona ikke klarer å kontrollere ballen i mer enn fem sekunder.
Messi 3: Mister ikke ballen så mye i kveld, og bidrar derfor til den lille kontrollen Barcelona har i denne kampen. Har noen brukbare pasninger til boksen, men produserer ingenting merkbart utenom dette i kveld.
Neymar 1: Har suspensjonen begynt allerede? Brasilianeren var totalt usynlig i kveld og bidro ikke med noen ting positivt i angrep.
Suárez 1: Viser igjen sitt lave bunnnivå. Har flere muligheter i kveld, men klarer virkelig ikke å sette i mål i kveld. Bruker mer energi på å vifte med armene enn å sikte på mål.
Gomes 3 BB: Kommer inn etter pause og er nesten ved automatisk definisjon Barcelonas beste i kveld simpelthen på grunn av at han ikke mister ballen på et grotesk vis. Vinner også ballen ved flere anledninger. Barças beste I kveld.