Athletic-spiss Aritz Aduriz synes denne utgaven av Barça er et av tidenes beste.
Athletic Club Bilbao er klare for finalen i Copa del Rey på Camp Nou, lørdag kveld. Kun et par dager før kampen, har Aduriz, Mikel Rico og Carlos Gurpegi snakket med Barça TV om finalen. Alle tre spillerne var enige om hvor viktig milepæl denne kampen er for deres karrierer og alle tre kjenner på spenningen før lørdagens kamp. Angriper Aduriz var ikke i tvil om at dette vil bli et av høydepunktene i hans liv.

–Det er den viktigste kampen i min karriere så langt.

De tre baskerne poengterte Barças styrker, og satte katalanerne som favoritter til å løfte trofeet. Likevel ville ingen avskrive Athletics muligheter til å løfte pokalen på Camp Nou. Her er noe av det viktigste de tre løvene fra Baskerland snakket om.

Aritz Aduriz

–Vi stoler på samholdet i laget. Det er ingen individualister, og vi blir nødt til å gjøre vårt beste for å slå et så supert lag som Barça.

–Det er et av de beste Barcelona-lagene noensinne. De har den beste spilleren i verden, omringet av andre gode spillere.

Mikel Rico

–Vi vil vise at vi er kapable til å gjøre store ting med Athletic-filosofien. Å vinne denne finalen ville vært em heroisk bragd.

–Drømmen min akkurat nå, er å se meg selv på båten Gabarra seile gjennom elven i Bilbao og feire cup-seieren.

Carlos Gurpegi

–Det er vår karrieres største kamp. Den kan forvandle våre liv og Athletics historie.

–Barça er favoriter i 95% av alle kampene de spiller, og denne er intet unntak. I tillegg spilles kampen på Camp Nou.