Enrique tror ikke det vil være noen favoritter i kampen mellom Barça og Bayern.
Barçasjef Luis Enrique tror onsdagens kamp vil bli litt av et fyrverkeri. Det er to lag som praktiserer mer eller mindre samme måte å spille fotball på, og derfor tror Lucho kampen vil bli avgjort på små marginer.

— Det er bare en ball på banen, men begge lag vil ha den. Vi får bare vente å se hvilket lag som får ting til å klaffe. Dette er den mest attraktive kampen i Europa for øyeblikket.

–Det er klart at vi har mye individuelle ferdigheter som kan avgjøre kamper som dette, men vi er også solide defensivt og den kollektive harmonien i laget gjør oss sterkere.

Selv om de tyske ligamesterne går inn i kampen med mange skader insisterte Enrique på at:

— Bayerns stall er sterk nok til å sette skadefraværene i skyggen. Pep har tatt det gode fra laget og satt sitt personlige preg på det. I liker måten de er veldig intense i angrep på, og kontante i forsvar.

Guardiola returnerer til Camp Nou

Kampen vil selvfølgelig bli preget av at Guardiola for første gang etter han forlot klubben i 2012, igjen vil stå på kanten av gresset som manager på mektige Camp Nou. Enrique hadde følgende å si om sin gamle venn:

— Vi kommer går ikke inn i kampen for å slå Pep. Det vil bli flott å se han igjen, men spillerne våre er klare over hvor viktig kampen er, finalen er i siktet og denne kampen handler om mer enn enkeltpersoner.

Her er noen av Enriques nøkkelkommentarer under pressekonferansen:

— Det faktum at vi scorer mange mål og slipper inn få, beviser at vi er solide. Når vi angriper, fosser vi fremover, mens når vi forsvarer oss, trekker alle tilbake. Det er nøkkelen til vår suksess.

— Jeg kjenner Pep, og jeg vet han vil prøve å gjøre kampen vanskelig for oss, men vi har vært gode til å ødelegge fellene andre lag har satt opp for å kneble oss, gjennom sesongen. Forhåpentligvis blir kampene mot Bayern intet unntak.

— Jeg tror ikke det finnes en favoritt. Vi kommer til å spille som vi alltid gjør, for det er den eneste måten vi kan. Ja, vi går inn i den første kampen med den tolvte mann på tribunen, men skal også spille en bortekamp etter det.

— Ter Stegen dominerer målet han vokter og er god med beina. Han har en stor personlighet og er flink til å takle press. Vi er fornøyde med hans første år her i Barcelona, han er fortsatt ung og har en strålende fremtid i vente.