Luis Enrique er klar over hvor gode Sevilla er på hjemmebane og forventer kun det beste fra spillerne skal det bli seier.
Lørdagens kamp på Ramón Sánchez Pizjuán blir en tøff kamp. Etter fredagens morgentrening snakket manageren om den perioden Barça nå går inn i, som han betegner den som den vanskligste så langt i sesongen. Det hele starter med å møte Unai Emerys mannskap, noe som aldri er lett, men likevel er seier forventet.
Som den optimisten han er, synes Enrique laget ser veldig godt ut og sier det ikke er noe overraskelse at laget er der de er på dette tidspunktet. Ved spørsmål om hvordan Barça skal stoppe Sevillas luftstyrke, svarte manageren kontant.

— Vi skal fokusere på å gjøre det vi kan best.

Sevilla har hatt en god sesong, noe Enrique ikke la skjul på da han sa sitt om lørdagens motstandere.

— Sevilla er et av de mest komplette lagene i La Liga, tabellen beviser det. Den første halvdelen av sesongen spilte de med raskt balltempo og var gode til å presse motstanderne. Men etterhvert som sesongen har gått, har det utviklet seg til å bli en mer simpel form for fotball, men fortsatt like effektivt, om ikke mer.

Enrique ville heller ikke sette spørsmålstegn ved La Masia-talentene som for tiden tilbringer tiden i Sevilla, og var klar på at ungguttene trenger tid.

— Man kan ikke dømme Denis Suárez eller Deulofeu på grunnlag av én kamp.

Til slutt gav han en påminnelse om hva som er fokuset.

— Det handler i det store om å vinne titler. Den tøffeste biten har ennå ikke kommet.