En straffe var det som skulle til for å skille lagene onsdag kveld, her følger vurderingene:
Ter Stegen (6): Særdeles lite å gjøre i målet. Helt ærlig la jeg ikke merke til noen redninger denne kvelden. Men han holdt nullen og får ingen trekk denne kvelden.
Alves (6): Jobbet godt fremover og hadde gode kombinasjoner med både Messi og Suárez. Ingen store blundere defensivt, dog skal det nevnes at Madrid-laget ikke var mye farlige fremover onsdag kveld.
Piqué (7 BB): God kontroll på det meste som kom imot, viser godt humør og er aggressiv på cornere. Var selve hjertet i laget defensivt og trygget sine medspillere ikveld sammen med en god Mascherano. Banens beste.
Mascherano (6): Veldig lik vurdering som Piqué, men får et unødvendig gult kort. Gode taklinger som vanlig.
Alba (6): Godt med fremover men hadde endel feiltouch som gjorde at angrepet stoppet opp eller at ballen gikk ut over sidelinjen. Har god kontroll defensivt mot relativt lite offensive Arda Turan og co.
Rakitic (7): Fantastisk førsteomgang, forsvant derimot litt den siste omgangen og ble dermed byttet ut til fordel for Xavi i det 76 minutt. All ære til Atlético Madrid som dro inn fem spillere på midtbanen og pakket inn Rakitic. Dette gjorde at han fikk lite rom og de offensive spillerne ble meget vanskelig å treffe med milimeterpasningene.
Busquets (7): Meget god kontroll på midtbanen defensivt og skaffer også straffe til laget i sluttminuttene. Kaster seg nok i den situasjonen, men blir også kakket på baksiden av leggen. Enormt god ikveld på å følge spillet og treffe med de riktige pasningene.
Iniesta (5): I det ene minuttet var det ren magi å se på Iniesta, i det andre forsvant han i ballrot og dårlig touch. Jobbet godt med å forflytte ballen, men taper litt for mange situasjoner til å kunne trekkes opp.
Suárez (4): Bommer alene med keeper i en situasjon der den Suárez vi kjente fra Liverpool ville scoret i ti av ti muligheter. Atlético var flinke til å irritere uruguayaneren onsdag kveld som resulterte i et unødvendig gult kort.
Messi (7): Viste råskap i første omgang med mange gode innvolveringer og ledet laget som en ekte kaptein, men i andre omgang ble han for lett pakket inn. Bommer på straffen, men setter returen – til glede for alle oss Culés.
Neymar (7): Som resten av laget, imponerte stort i første omgang og hadde en nydelig skudd på mål som Jan Oblak reddet. Jobbet også godt hjemover når laget trengte det.
Innbyttere:
Xavi (6): Kommer inn til fordel for Rakitic etter 76 minutter men gjorde ikke så mye ut av seg. Noen gode pasninger, ellers usynlig.
Bartra (n/a): For lite spilletid.