Den asturianske manageren understreket på pressekonferansen at ingenting er avgjort enda, og at de fortsatt har mange kamper igjen før et endelig resultat.

–Det er åtte lag som gjenstår i Champions League, tre lag som kjemper om ligatittelen og en finalemotstander i cupen. Ingenting er avgjort før sesongen er omme.

Barcelona reiser til Riazor for å spille den 27. ligakampen denne sesongen mot Deportivo. Deportivo har nylig fått inn Pepe Mel, som har gitt dem resultater de siste kampene med to uavgjort og en seier. Luis Enrique er klar på at de kan by på problemer mot sitt eget lag.

–De kan være en hard nøtt å knekke etter å ha fått inn en ny trener. De har klart å sikre seg tre poeng på de siste tre kampene og ser stabile ut som et lag.

Luis Enrique nevnte også Rakitic sin fornyelse med klubben, og sa følgende:

–Det er gode nyheter for klubben. Rakitic er en viktig spiller å ha i stallen.

Neymar har vært strålende for klubben og har tatt viktige skritt denne sesongen. Det har naturligvis også Enrique registrert og ga en kort kommentar om spillerens nylige prestasjoner.

–Du kan utvikle deg som spiller helt til du er ferdig med karrieren, men det avhenger av din egen mentalitet. Neymar er en spiller som har utviklet seg positivt siden han kom til klubben og han fortsetter å klatre oppover rangstigen som en av verdens beste spillere.